Rakennamme tukiasema-, 4G-, 5G- ja tietoliikenneverkkoja

Tietoliikenteen varmaa sekä keskeytyksetöntä toimivuutta ja saatavuutta parannetaan jatkuvasti rakentamalla uutta ja saneeraamalla vanhaa televerkkoa. Olemme olleet mukana rakentamassa kymmeniä FTTH -alueita, runko- ja tukiasemavahvistuksia niin taloyhtiöissä kuin yksittäisiä teleliittymiä.

Yrityksemme rakentaa tietoliikenneverkkoja useilla eri tekniikoilla (mm. auraus, microtrenching) ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan, osaavan ja kokonaisvaltaisen projektinhallinnan sekä rakentamispalvelun toimitettujen suunnitelmien mukaan Avaimet käteen -periaatteella.

Televerkkoja rakentaa yrityksemme koulutettu ja osaava henkilöstö, jonka käytössä on laadukkaat ja luotettavat koneet sekä työvälineet. Vahvuuksiamme ovat laadukas ja nopea työskentely sekä positiivinen ja joustava henkilökunta. Pystymme toteuttamaan erilaajuisia televerkkohankkeita yhtäaikaisesti.

Loppuasiakkaita televerkkoprojekteissa ovat pääosin suomalaiset teleoperaattorit, ja rakentamishankkeita toteutetaan vuosittain satoja.