Yritys

Saarijärvi Infra Oy:n toiminta on alkanut jo vuonna 1994 Saarijärvi Asennukset Ky -nimellä. Yrityksen kasvun sekä toiminnan laajentumisen myötä myös yrityksen yhtiömuoto on vuosien varrella muuttunut; nykyinen nimi Saarijärvi Infra Oy on otettu käyttöön vuonna 2005.

Nykyään olemme kansainvälinen yritys ja toimimme Pohjois-Euroopan alueella. Yritysperheeseemme kuulu Saarijärvi Networks Oy, Saarijärvi Works Ky, Saarijärvi Infra AB sekä Saarijärvi Power Oy.

Palveluksessamme työskentelee noin 50 vakituista työntekijää sekä lisäksi kausityöntekijöitä ja aliurakoitsijoita. Huolehdimme henkilöstömme koulutuksesta sekä osaamisen jatkuvasta kehityksestä. Oman henkilöstömme lisäksi teemme yhteistyötä ammattitaitoisten alihankkijoiden kanssa varmistaaksemme palveluntarjontaamme.

Yrityksemme kalusto on laaja sekä monipuolinen; investointeja ja kaluston uusimista tehdään vuosittain. Kalustoomme kuuluu niin kaivinkoneita, maansiirto-, Hiab- sekä pakettiautoja kuin myös lukuisa määrä muita maanrakennustöissä tarvittavia koneita ja laitteita.