Televerkot

Tietoliikenteen varmaa ja keskeytyksetöntä toimivuutta ja saatavuutta parannetaan jatkuvasti rakentamalla uutta ja saneeraamalla vanhaa televerkkoa.

Yrityksemme rakentaa tukiasema-, 4G- ja tietoliikenneverkkoja ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan, osaavan ja kokonaisvaltaisen projektinhallinnan sekä rakentamispalvelun toimitettujen suunnitelmien mukaan.

Televerkkoja rakentaa meidän koulutettu ja osaava henkilöstö, jonka käytössä on laadukkaat ja luotettavat koneet ja työvälineet. Vahvuuksiamme ovat laadukas ja nopea työskentely sekä positiivinen ja joustava henkilökunta. Pystymme toteuttamaan erilaajuisia televerkkohankkeita yhtäaikaisesti.

Mikrokuitupuhallus on uudenlainen tapa rakentaa televerkkoja. Henkilöstömme on sertifioitu mikroverkon rakentamiseen ja puhaltamiseen. Ensimmäinen Avoin Kuitu -pilottihanke Espoossa Kattilalaaksossa on jo tehty ja luovutettu loppuasiakkaille. Helsingin ja Vantaan -alueella tänä keväänä on käynnistynyt useampi uusi hanke.

Loppuasiakkainamme ovat pääosin teleoperaattorit, kuten DNA, Telia, DNA Welho ja Elisa. Televerkkojen rakentamishankkeita tulee toteutettua vuosittain n. 300 kpl/vuosi.

Jätä meille soittopyyntö!