Televerkot

Tietoliikenteen varmaa ja keskeytyksetöntä toimivuutta ja saatavuutta parannetaan jatkuvasti rakentamalla uutta ja saneeraamalla vanhaa televerkkoa.

Yrityksemme rakentaa tukiasema-, 4G- ja tietoliikenneverkkoja ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan, osaavan ja kokonaisvaltaisen projektinhallinnan sekä rakentamispalvelun toimitettujen suunnitelmien mukaan.

Televerkkoja rakentaa yrityksemme koulutettu ja osaava henkilöstö, jonka käytössä on laadukkaat ja luotettavat koneet sekä työvälineet. Vahvuuksiamme ovat laadukas ja nopea työskentely sekä positiivinen ja joustava henkilökunta. Pystymme toteuttamaan erilaajuisia televerkkohankkeita yhtäaikaisesti.

Mikrokuitupuhallus on uudenlainen tapa rakentaa televerkkoja. Henkilöstömme on koulutettu mikroverkon rakentamiseen ja puhaltamiseen. Muutama pilottihanke on jo tehty ja luovutettu loppuasiakkaille. Lisäksi uusia hankkeita on käynnistynyt.

Loppuasiakkaita televerkkoprojekteissa ovat pääosin teleoperaattorit, kuten DNA Oyj, Telia Oyj, DNA Welho ja Elisa Oyj. Televerkkojen rakentamishankkeita toteutetaan vuosittain n. 400 kpl/vuosi.

Jätä meille soittopyyntö!